6 Aralık 2013 Cuma

MEHMET IŞIK


Eğitimci-yazar Mehmet Işık, Türk tarihinin önemli olaylarıyla ilgili eserler vermeye devam ediyor.
Yazar Mehmet IŞIK’ın, Yakamoz Yayınlarından çıkan  “1915 Kanla Yazılan Çanakkale Destanı”“Türklerin Kültür Kökenleri ve Türkiye’nin Etnik Yapısı” ve “Her Yönüyle Atatürk” kitapları büyük ses getirmişti.
 Yazar Mehmet IŞIK’ın, Türk tarihine ışık tutacak olan iki yeni kitabı, “Türkiye’nin Derin Tarihi” ve “Atatürk Dinsiz mi?”Yediveren yayınlarından çıktı. Atatürk’ün dini anlayışı ve Osmanlının son yıllarından günümüze kadar geçen süredeki derin olayları okumak isteyen ve bu alanlarda merakı olan herkes için kaçırılmaması gereken eser niteliğindeki bu kitapları, sitemizden temin edebilirsiniz.
Yazar Mehmet IŞIK,1982 yılında Kahramanmaraş’ta doğdu. Kahramanmaraş İmam Hatip Lisesi’nin ortaokul bölümünü (1997) ve İbrahim Çalık Lisesi’ni 2000 yılında tamamladı. Orta Doğu Teknik Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesinde lisans ve mastır eğitimini tamamlayan Yazar Mehmet IŞIK, tarih araştırmalarına devam etmektedir. Yazarın, Osmanlı Tarihini ele alan “İğneli Tahtın Sultanları” adlı yeni çalışması ise çok yakında tüm kitapçılarda yerini alacak. Evli olan Yazar Mehmet IŞIK, İstanbul’da ikamet etmekte ve özel bir eğitim kurumunda tarih dersleri vermektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder